ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Το ΠΑΧΝΕΣ Bed & Breakfast βρίσκεται σε μια ήρεμη και χαλαρωτική τοποθεσία στο χωριό Αγιά Ρουμέλη στην νότια έξοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς, στην Κρήτη. Η προσέγγισή μας βασίζεται στις ανάγκες των ανθρώπων που τους αρέσει να περνάνε τις διακοπές τους με ηρεμία και απλότητα.

Προσφέρουμε 5 άνετα δωμάτια με θέα προς στο βουνό ή τη θάλασσα

ΠΑΧΝΕΣ B & B

Όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με:

  • παραδοσιακής κατασκευής έπιπλα
  • τουαλέτα και ντους
  • κλιματιστικό σώμα
  • ελεύθερη πρόσβαση σε ασύρματο ιντερνέτ
  • μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή το βουνό

Στο ισόγειο λειτούργει το μικρό μας καφέ-ταβέρνα με ντόπιες νοστιμιές.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖEΣ...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Η Αγιά Ρουμέλη είναι το χωριό όπου τα Λευκά Όρη συναντούν το Λιβυκό Πέλαγος. Είναι η ιδανική τοποθεσία γι’ αυτούς που θέλουν να εξερευνήσουν την Κρητική φύση με πολλές επιλογές ν’ ανακαλύψουν τα βουνά και την ακτογραμμή.

ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

Το ΠΑΧΝΕΣ Β & Β είναι μόλις είκοσι λεπτά από την κάτω είσοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς. Εθνικός Δρυμός από το 1962, έχει εξελίχθη σε πολύ σημαντικό καταφύγιο μοναδικών φυτών και ζώων.

READ MORE

ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ – ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΕΣ

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε πεζοπορίες μιας ή περισσότερων ημερών στα Λευκά Όρη, την ωραιότερη και πιο άγρια ορεινή περιοχή της Κρήτης.
Νιώστε την αγριάδα του τοπίου, ανακαλύψτε μικρά χωριά, διασχίστε τα διάφορα φαράγγια της περιοχής, συναντήστε τους ντόπιους βοσκούς και εξερευνήστε δυσπρόσιτες ομορφιές.

READ MORE

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΓΙΑΚ

Ανακαλύψτε την ακτογραμμή των Λευκών Ορέων σ’ όλη τη μεγαλοπρέπεια της όπως φαίνεται από τη θάλασσα. Ζήστε την εμπειρία της κωπηλασίας στην Κρητική θάλασσα με θαλάσσιο καγιάκ. Κοντά στην Αγιά Ρουμέλη θα βρείτε πολλές μοναχικές παραλίες με μοναδική πρόσβαση από τη θάλασσα.

READ MORE